суботу, 29 жовтня 2016 р.

Названі найбільш високооплачувані професії 2017 року

Відомо, що соціальна мережа Linkedin опублікувала результати прогнозу з затребуваності технічних фахівців на 2017 рік. Причому, рівень зарплати цих професій не нижче за $ 130 000 на рік. Отже, в Топ-10 найбільш затребуваних технічних професій 2017 увійшли, передає Хроніка.інфо з посиланням на Телеграф.
Java-програміст У першу чергу фахівці з Java потрібні в областях мобільних додатків та ігор, в другу чергу - в інтернеті. Зазвичай потрібна вища освіта і магістратура, а середній річний дохід таких фахівців в світі складає $ 71000.
Розробник алгоритмів Комп'ютерний фахівець, який створює математичні методи вирішення проблем. Найчастіше потрібна вища освіта в галузі електроніки або комп'ютерних наук. Середній річний дохід від 72 до 136 000 доларів.
Веб-архітектор Власне, веб-дизайнер з розширеними знаннями і функціями. В середньому - $ 98000 на рік.
Спеціаліст програмного забезпечення Тобто фахівці із забезпечення взаємодії між різними додатками, системами, компонентами. Інженери в цій області заробляють $ 70000 на рік, а менеджери - до $ 117000.
Фахівець з мережевої безпеки Тут все зрозуміло. Навіть в "Популярному лекторії" регулярно виступають інженери з "Касперського" та інших компаній, що спеціалізуються на мережевий і не тільки безпеки. Середній дохід від 82 до 119 000 доларів на рік.
Дизайнер інтерфейсів Люди, який малюють зовнішню красу і функціональність, затребувані більше, ніж універсальні веб-архітектори, здатні спроектувати інфраструктуру сайту. Так три роки тому цієї професії навіть в 20-ке не було. А тепер - $ 96000 в середньому в рік.
Фахівці зі зберігання та управління даними По суті - проектувальники дата-сховищ та інформаційних систем. Від 61 до 101 тисяч доларів на рік.
Розробники мобільних додатків Причому порівну потрібні люди і для IOS, Android і для Windows. Від $ 72 000 в рік.
Мережеві аналітики Звичайно, руками працювати - це завжди дешевше, ніж аналізувати і вказувати. Фахівці з аналізу даних Вибрати Дуже потрібні і в середньому заробляють $ 93000 на рік.
Фахівці з хмарних технологій Терміново требуються в Google, Microsoft і Amazon за 95-131 тисячу доларів на рік. Ця професія тримає перше місце по затребуваності другий рік поспіль.

Немає коментарів:

Дописати коментар