неділю, 3 січня 2016 р.

Щодо олімпіади з програмування

Щодо олімпіади з програмування, це дуже зручно і при перевірці все обєктивно оскільки перевіряє машина по тестах і людський фактор не впливає.
http://ejudge.ckipo.edu.ua/
або
http://www.olymp.vinnica.ua/
Не хочете програмування - беріть участь в інших конкурсах: МАН, олімпіада ІКТ, Екософт, користувач ПК і т.д.
Або інформатика - не ваша наука (

Білл Гейтс - засновник Microsoft почав програмувати у 13 років.
Капітал, який здобув завдяки фаху: 72 мільярди доларів.
Біл Гейтс народився у 1955 році в США у родині відомого юриста, був скромним та тихеньким хлопчиком, який дуже полюбляв математику. У віці 13 років хлопчик зацікавився програмуванням, тоді ж написав свою першу програму.
У 15 років Білл написав програму для регулювання руху міського трафіку і заробив на ній 20 тисяч доларів. А вже в 17 років йому запропонували написати кілька програм для розрахунку розподілу енергії Боневільской греблі.
Перша компанія, яку організував Гейтс, називалася Traf-O-Data. До слова, у цей час Гейтс ще навчався на юридичному факультеті Гарварда і навіть не підозрював, що програмування стане його основною роботою та джерелом доходу. А також навіть мріяти не смів, що його прізвище стане синонімом до слова «багатство» - згодом Біл Гейтс багато років поспіль посідатиме перші сходинки у рейтингу найбагатших людей світу. Що цікаво, юнака відрахували із Гарварду за неуспішність. Лише через три десятки років, коли Гейтс вже давно знаходився у списку найбагатших людей світу, а заснована ним компанія Microsoft – процвітала, університет визнав його своїм випускником.
У 1974 році Білл Гейтс зі своїм другом Полом Алленом заснували фірму Micro-soft. Так почалася історія найбільшої в світі корпорації з виробництва програмного забезпечення. Пізніше з назви фірми забрали тире, навіть не усвідомлюючи, що програмне забезпечення Microsoft з плином часу стане застосовуватися для всіх персональних комп'ютерів (за винятком продуктів Apple і деяких інших корпорацій).
Поступово Microsoft під керівництвом Білла Гейтса стала зміцнюватися на світовому ринку. Були випущені офісні додатки - Word і Excel, які швидко стали мегапопулярними, ними оснастили комп'ютери практично у всіх офісах світу.
В 1986 році Гейтс у віці 31 року став мільярдером. А в 1987 році (через рік) Microsoft вийшла на ринок з найпершою версією Windows, яка представляла собою дещо видозмінений інтерфейс Macintosh (Apple).
У 1993 році щомісячно продавалося близько мільйона копій Windows, однак дві великі компанії (Apple Стіва Джобса та Microsoft Біла Гейтса) не стали конкурентами чи ворогами.
Білл Гейтс став одним з найбільших акціонерів Apple, вклавши в неї 150 мільйонів доларів, таким чином забезпечивши розвиток для обох компаній. Продукти Microsoft захопили світовий ринок і до сьогодні компанія не здає свої позиції.
Біл Гейтс свої статки не приховує, а, навпаки, використовує для того, щоб талановита молодь могла реалізуватися в сфері програмування. Один мільярд доларів був перерахований на стипендії, які Microsoft надає талановитим, але незабезпеченим студентам по всьому світу. Біл Гейтс вкладає кошти у нові дослідження в сфері медицини та науки, займається благодійністю, з ним ведуть перемовини найвпливовіші люди світу.
Окрім неймовірних досягнень у програмуванні, Біл Гейтс здобув звання найщедрішої людина на планеті. Він вже віддав на благодійність 28 мільярдів доларів, допоміг знищити поліомієліт в Індії. Гейтс продовжує виділяти 200 мільйонів доларів на рік , щоб позбавити світ від захворювань.

Немає коментарів:

Дописати коментар