понеділок, 18 березня 2019 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "Наука – це цікаво"


https://naurok.com.ua/konkurs/nauka
Учні 7–11 класів зможуть відчути себе науковцями, дізнатися багато нового про світові наукові досягнення минулого тисячоліття та найнеймовірніші події 2018 року. Додаткові матеріали до конкурсу допоможуть учасникам дізнатися, які наукові відкриття змінили і змінюють світ, чому планети обертаються навколо Сонця, як вирішується проблема Великої сміттєвої плями, хто все ж таки винайшов радіо, що ж там трапилось на Марсі та чим займалися вчені NASA у 2018 році.
Головна мета нашого конкурсу – зацікавити наукою, а також  допомогти школярам зрозуміти важливість наукових відкриттів і досліджень. Science is Fun!
Ми підтримуємо бажання кожного учня України дізнатися якомога більше про сучасну науку. Тому кожен учасник, незалежно від результатів конкурсу, отримає електронний сертифікат про участь. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів.
Конкурс проходить у зручному онлайн-форматі. Завдання потрібно розв'язувати прямо на сайті, куди можна потрапити з комп'ютера або планшета, під'єднаного до інтернет-мережі.
Учень сам обирає час для участі в конкурсі (в проміжку, зазначеному організаторами), проте всі завдання потрібно розв'язати за один раз, вклавшись у 40 хвилин.
Після завершення роботи на завданнями учень побачить свій результат та зможе отримати свою нагороду.
Паролі8 клас - 9 клас - 10 клас - 11 клас
Стартhttps://naurok.com.ua/start
 



Немає коментарів:

Дописати коментар