пʼятницю, 10 березня 2017 р.

8 клас - алгоритми

КОНТРОЛЬНА РОБОТА НА УРОЦІ
Знайти в даному масиві A[1..n] що складається з цілих чисел:
Суму парних чисел (3 бали)
Кількість відємних чисел (3 бали)
Добуток чисел модуль яких менший числа 7 (3 бали)
Найбільше непарне число (3 бали)
Вислати розвязки на пошту до кінця уроку в вигляді прикріплених файлів z1.pas - z2.pas - z3.pas - z4.pas (12 балів).


ДОМАШНЯ КОНТРОЛЬНА РОБОТА
Дистанційна підготовка / Масиви / Двовимірні і багатовимірні масиви /   Умови задач
Задачі D, E, F, G
Задача D. У метанні молота змагається n спортcменів. Кожен з них зробив m кидків. Переможцем змагань оголошується той спортсмен, у якого максимальний найкращий результат за всіма кидкам. Таким чином, програма повинна знайти значення максимального елемента в даному масиві, а також його індекси (тобто номер спортсмена і номер спроби).
Задача E. У метанні молота змагається n спортcменів. Кожен з них зробив m кидків. Перемагає спортсмен, у якого максимальний найкращий кидок. Якщо таких декілька, то з них перемагає той, у якого найкраща сума результатів по всім спробам. Якщо і таких декілька, переможцем вважається спортсмен з мінімальним номером. Визначте номер переможця змагань.
Задача  F. У метанні молота змагається n спортcменів. Кожен з них зробив m кидків. Переможець визначається за кращим результатом. Визначте кількість учасників змагань, які розділили перше місце, тобто визначте кількість рядків в масиві, які містять значення, рівне найбільшому.
Задача  G. У метанні молота змагається n спортcменів. Кожен з них зробив m кидків. Переможець визначається за кращим результатом. Визначте кількість учасників, а так же самих учасників змагань, які розділили перше місце, тобто визначте кількість рядків в масиві, які містять значення, рівне найбільшому.

Задача вважається розязаною, коли система за перевірку дає 100 балів.

Немає коментарів:

Дописати коментар